Publikace

Vzhledem k tomu, že jsme malé nakladatelství, vybíráme tituly, které budou pro čtenáře přínosem, když si je přečtou. Proto se prozatím můžeme pochlubit pouze devatnácti tituly. Jsme pyšní na to, že jsme v češtině jako první přeložili a vydali dvě knihy, které byly napsány před více než sto lety (1903) a to Jistou cestou k bohatství od Wallace D. Wattlese a Jak člověk smýšlí od Jamese Allena. Jsou to opravdové drahokamy mezi knihami a nenechte si je ujít.

Připravujeme další publikace a máte-li zájem být o nich včas informováni, klikněte zde. Ostatní tituly na této stránce pocházejí od jiných vydavatelů, ale považujeme je za tak dobré, že je chceme nabízet i prostřednictvím našich webových stránek.

 

Titul: Tajemství úspěchu Autor: Earl Nightingale
 

„Pokud správně pochopíte všechno, co vám chci říct, nebude
váš život stejný jako dřív.“ – Earl Nightingale


Statisíce lidí považují Tajemství úspěchu za studnici moudrosti a vědění, ze které je možné neustále čerpat. Říká se jí také „příručka pro prezidenty“, protože spousta významných manažerů a prezidentů velkých společností se ztotožnila s filozofií Earla Nightingala natolik, že se stala součástí jejich koncepce.
Tento výjimečný program vás ohromí tím, jak jednoduše v něm Earl Nightingale prezentuje své nadčasové myšlenky: "Úspěch či neúspěch člověka nezávisí na štěstí, na okolnostech, na osudu, náhodě, známostech nebo na kterémkoliv z dalších otřepaných starých mýtů a frází, jež slouží neznalým lidem jako výmluva. Úspěch je pouze výsledkem dodržování určitých pravidel, založených na zdravém rozumu – návod, kterým se může řídit každý."
Tajemství úspěchu změnilo mnohem víc životů, přineslo mnohem víc nečekaných úspěchů, pomohlo většímu počtu lidí stát se milionáři a zachránilo mnohem víc kariér, důležitých zaměstnání i manželství, než kterýkoliv jiný program. Navíc pravidla, o nichž se zde mluví, se nemění; je možné je použít v jakékoliv situaci a fungují za všech okolností.

Naučíte se:
- jak zdvojnásobit svou mozkovou kapacitu
- jak rozpoznat a snadno překonat i nejtěžší překážky na cestě k úspěchu
- jak jediným krokem naklonit štěstí na svou stranu
- jak se snadným každodenním tříminutovým cvičením dopracovat k jistému úspěchu
- jak zhodnotit a zvýšit svůj potenciál

více zde ...

  Detail: počet stran 72, brožovaná, velikost 15,5 x 16,0 cm, váha 219 gr
ISBN 978-80-254-6009-2, cena 220 Kč
  OBJEDNAT