Publikace

Vzhledem k tomu, že jsme malé nakladatelství, vybíráme tituly, které budou pro čtenáře přínosem, když si je přečtou. Proto se prozatím můžeme pochlubit pouze devatnácti tituly. Jsme pyšní na to, že jsme v češtině jako první přeložili a vydali dvě knihy, které byly napsány před více než sto lety (1903) a to Jistou cestou k bohatství od Wallace D. Wattlese a Jak člověk smýšlí od Jamese Allena. Jsou to opravdové drahokamy mezi knihami a nenechte si je ujít.

Připravujeme další publikace a máte-li zájem být o nich včas informováni, klikněte zde. Ostatní tituly na této stránce pocházejí od jiných vydavatelů, ale považujeme je za tak dobré, že je chceme nabízet i prostřednictvím našich webových stránek.

 

Titul: Umění být hodný Autor: Stefan Einhorn
 

Pojem hodný se často vztahuje k vlastnostem jako hloupý, naivní a podřízený. Stefan Einhorn přikládá slovu hodný zcela jiný význam. Říká: „Pro mě je hodný člověk ten, kdo žije podle etických zásad ve svém srdci.“ Hodný člověk je ze všeho nejméně hloupý. Naopak je velice chytrý, protože pochopil, že to, co děláme pro své bližní, děláme také pro sebe.

Avšak být hodný je vlastnost, se kterou se musí zacházet se značnou rozvahou. Být hodný opravdovým, pozitivním a dobrým způsobem je skutečné umění. V knize Umění být hodný Stefan Einhorn mimo jiné vysvětluje, co opravdu znamená být hodný, a popisuje síly, které nám v tom brání. Předkládá také vědecké studie, které dokazují, že být hodný se vyplácí, a dává jasné rady, jak to můžeme aplikovat v každodenním životě.

Být hodný je to nejlepší, co můžeme okolnímu světu i sami sobě nabídnout.

více zde ...

  Detail: počet stran 192, brožovaná, velikost 11x17,5 cm, váha 156 gr
ISBN 91-37-12810-8, cena 215 Kč
  OBJEDNAT