Publikace

Vzhledem k tomu, že jsme malé nakladatelství, vybíráme tituly, které budou pro čtenáře přínosem, když si je přečtou. Proto se prozatím můžeme pochlubit pouze devatnácti tituly. Jsme pyšní na to, že jsme v češtině jako první přeložili a vydali dvě knihy, které byly napsány před více než sto lety (1903) a to Jistou cestou k bohatství od Wallace D. Wattlese a Jak člověk smýšlí od Jamese Allena. Jsou to opravdové drahokamy mezi knihami a nenechte si je ujít.

Připravujeme další publikace a máte-li zájem být o nich včas informováni, klikněte zde. Ostatní tituly na této stránce pocházejí od jiných vydavatelů, ale považujeme je za tak dobré, že je chceme nabízet i prostřednictvím našich webových stránek.

 

Titul: Jistou cestou k bohatství Autor: Wallace D. Wattles
 

style= Kniha Jistou cestou k bohatství je realistický, jasný a praktický návod. Není rozborem teorií. Popisuje mentální a duchovní přístup, jak zbohatnout. Je určena pro všechny, kteří mají nesmírnou potřebu peněz, přejí si nejdříve zbohatnout, a potom filozofovat. Je určena pro ty, kteří chtějí výsledky a jsou ochotni přijmout vědecké závěry jako podklad pro jednání, aniž by rozebírali všechny postupy, podle kterých se k těmto závěrům došlo.

více zde...

  Detail: počet stran 111, vázaná, velikost 11x15 cm, váha 136 gr
ISBN 80-238-7804-2, cena 160 Kč
  OBJEDNAT