Publikace

Vzhledem k tomu, že jsme malé nakladatelství, vybíráme tituly, které budou pro čtenáře přínosem, když si je přečtou. Proto se prozatím můžeme pochlubit pouze devatnácti tituly. Jsme pyšní na to, že jsme v češtině jako první přeložili a vydali dvě knihy, které byly napsány před více než sto lety (1903) a to Jistou cestou k bohatství od Wallace D. Wattlese a Jak člověk smýšlí od Jamese Allena. Jsou to opravdové drahokamy mezi knihami a nenechte si je ujít.

Připravujeme další publikace a máte-li zájem být o nich včas informováni, klikněte zde. Ostatní tituly na této stránce pocházejí od jiných vydavatelů, ale považujeme je za tak dobré, že je chceme nabízet i prostřednictvím našich webových stránek.

 

Titul: RAQUEL - Víc než výstřih Autor: Raquel Welch
 

Na hvězdném nebi symbolů moderního ženství představuje Raquel Welch stálici, jejíž záře dosud nevyhasla. O roli sex bomby, o níž se zdá mužům na celém světě, však nikdy nestála. Za svůdnými křivkami se skrývá žena, která si nade vše cení soukromého života, a svobodná matka, která se musela v životě tvrdě ohánět. Její umělecké image bylo dosud to jediné, podle čeho se mohlo veřejné mínění orientovat. Nyní se ale situace změnila. Symbol ženské krásy a oceňovaná herečka se rozhodla promluvit a formou intimní zpovědi vyjádřit své názory na vše, co souvisí s něžným pohlavím.

více zde ...

  Detail: počet stran 264 vázaná, velikost 13,5x20 cm, váha 357 gr
ISBN 978-1-60286-097-1, cena 270 Kč
  OBJEDNAT