Publikace

Vzhledem k tomu, že jsme malé nakladatelství, vybíráme tituly, které budou pro čtenáře přínosem, když si je přečtou. Proto se prozatím můžeme pochlubit pouze devatnácti tituly. Jsme pyšní na to, že jsme v češtině jako první přeložili a vydali dvě knihy, které byly napsány před více než sto lety (1903) a to Jistou cestou k bohatství od Wallace D. Wattlese a Jak člověk smýšlí od Jamese Allena. Jsou to opravdové drahokamy mezi knihami a nenechte si je ujít.

Připravujeme další publikace a máte-li zájem být o nich včas informováni, klikněte zde. Ostatní tituly na této stránce pocházejí od jiných vydavatelů, ale považujeme je za tak dobré, že je chceme nabízet i prostřednictvím našich webových stránek.

 

Titul: Proměna Autor: Wayne W. Dyer
 

V tomto poutavém filmu rozebírá Dr. Wayne W. Dyer duchovní cestu od ambice k smyslu života. Zažité obrazce ega, které jsme se naučili v mládí od rodičů a společnosti – jako honba za majetkem, společenská prestiž, uznání, soutěžení – jsou uvedeny do protikladu se smysluplným životem zaměřeným na službu a dávání.

Prostřednictvím příběhů – úspěšného podnikatele, matky dvou dětí, která hledá své místo ve světě, a filmového režiséra, snažícího se si vybudovat jméno – film nejenom inspiruje, ale také učí, jak si vytvořit smysluplný život.

více zde ...        ukázka

  Detail: 2 DVD (film: 120 min. + bonusy: 180 min.), anglicky, české titulky,
velikost 13,5 x 19,0 cm, váha 106 gr, EAN 8594164100086, cena 490 Kč
  OBJEDNAT