Publikace

Vzhledem k tomu, že jsme malé nakladatelství, vybíráme tituly, které budou pro čtenáře přínosem, když si je přečtou. Proto se prozatím můžeme pochlubit pouze devatnácti tituly. Jsme pyšní na to, že jsme v češtině jako první přeložili a vydali dvě knihy, které byly napsány před více než sto lety (1903) a to Jistou cestou k bohatství od Wallace D. Wattlese a Jak člověk smýšlí od Jamese Allena. Jsou to opravdové drahokamy mezi knihami a nenechte si je ujít.

Připravujeme další publikace a máte-li zájem být o nich včas informováni, klikněte zde. Ostatní tituly na této stránce pocházejí od jiných vydavatelů, ale považujeme je za tak dobré, že je chceme nabízet i prostřednictvím našich webových stránek.

 

Titul: Jak člověk smýšlí Autor: James Allen
 

style=

Zamysleli jste se někdy nad tím, na co myslíte? Přečtěte si tuto větu ještě jednou a dobře se nad ní zamyslete. To není slovní hříčka. Lidé obvykle vůbec nepřemýšlejí o tom, na co myslí, a málokdo rozumí skutečnosti, že dobré myšlenky nesou dobré ovoce, a že špatné myšlenky nesou špatné ovoce. Většina z nás přijímá zákon „jak zaseješ, tak sklidíš“ v různých životních situacích, ale vůbec si neuvědomujeme, že stejný zákon funguje naprosto stejně, pokud jde o naše myšlení.

Čím více budete myslet na zármutek a křivdu, která se vám stala, tím více bolesti a bezpráví budete muset podstoupit. A naopak, čím více myslíte na štěstí, tím více radosti v životě obdržíte. Tato knížka pro vás bude velkým přínosem, ať už jste se někdy věnovali „správnému smýšlení“ nebo ne. Porozumíte, jak síla myšlenky ovlivňuje váš život, a uvědomíte si, proč se v životě nacházíte právě tam, kde jste.

Přijmete-li filozofii Jamese Allena, pochopíte, že váš osud neurčuje vaše prostředí, váš partner/partnerka nebo šéf, stát, ekonomika nebo štěstí, ale vaše myšlenky; pochopíte, že svůj osud ovládá každý sám, pokud ovládá své myšlenky. A to už stojí za to se nad tím zamyslet, nebo ne?

ukázka

  Detail: počet stran 80, vázaná, velikost 6,0x11,0 cm, váha 60 gr
ISBN 80-239-0876-6, cena 180 Kč
  OBJEDNAT